Частично брандиране


 

Частично облепване - залепват се надписи и визии по определени части на автомобилите

В днешно време, брандирането на автомобили е доходоносен и практичен начин за реклама, тъй като при облепването се използва вече наличен ресурс - Вашата кола. За разлика от други форми на реклама, които са ограничени само в една зона, Вашата облепена кола ще привлича погледи и внимание, докато Вие кръстосвате града. При ежедневния трафик и множеството коли, облепването увеличава шанса брандираният автомобил да бъде забелязан от повече хора. Така Вие ще достигате потенциални клиенти, където и да отидете.

Щом веднъж облепите колата си, тя ще бъде забелязвана денонощно, където и да е. С брандиране на автомобила си ще разполагате с високоефективно и рентабилно рекламно средство, което привлича погледите на потенциалните клиенти навсякъде.

Предлагаме Ви висококачествена услуга, която Ви гарантира, че ще бъдете забелязани, независимо дали искате да промотирате предстоящо събитие или да "облечете" товарните си автомобили във фирмени цветове. Услугите, които можем да Ви предложим отговарят, както на нуждите на едноличните търговци, така и на големите корпоративни клиенти. Освен това, ще ви предложим високо качество на цена, която няма да откриете на друго място. Ние разбираме, че искате да получите възможно най-добрата услуга срещу парите си и ще изработим за Вас оферта, която да отговаря на вашите изисквания. Един брандиран автомобил има потенциала да достигне до 70 000 потенциални клиента на ден само срещу част от средствата необходими за реклама в радио, телевизия или билборд.

Ориентировъчна площ за облепване

* Всички цени са без включен ДДС. Цените са ориентировъчни. Те се определят от площта за облепване и материала избран за реализиране на проекта.

Виж приблизителни цени за цялостно облепване