Цялостно брандиране


 

Цялостно облепване - брандиране на автомобили изцяло, като се облепват всички видими части на автомобилите с избраната от Вас визия.

Облепването на автомобили е новаторски и съвременен начин за мобилна реклама. Подходът на мобилната реклама чрез облепване на автомобил се базира на идеята, че колата ви се движи по същите пътища, по които се движат и потенциалните ви клиенти. По този начин хората нямат избор освен да гледат колата, която е пред тях. Няма възможност за смяна на канала или на радиостанцията. Този вид реклама се базира и на факта, че "повторението е майка на знанието", което означава, че колкото повече потенциални клиенти имат шанса да видят вашето лого, толкова по-голям е шансът те да станат ваши клиенти, защото вече знаят за вас, вашите продукти и услуги. Облепването на автомобил е голямо, дръзко и колоритно рекламно решение, изработено да привлече погледа на шофьора в съседната лента.

Ние ви гарантираме, че ще работим за вас, за да ви създадем по-голямо пазарно присъствие с индивидуално, висококачествено облепване на вашия автомобил, независимо дали е микробус, ван, камион, кола или автобус. Няма значение какъв е размера на автомобила ви или какъв е броят им - ние можем да ви предложим забележителен проект на достъпна цена.

Ние ще ви помогнем да изпъкнете сред конкурентите ви. Този вид реклама може да заведе името ви и рекламното ви лого навсякъде - из градските улици, където ще ви забележат, както шофьори, така и пешеходци, или на магистралата, дори и по черните пътища. Жители на градове и села, както и шофьорите на колите, пътуващи по пътищата, по които пътувате и вие ще станат ваши клиенти, щом изберете нас за ваши партньори.

Ориентировъчна площ за облепване

Виж приблизителни цени за частично облепване